Adventure tape - ponovno iskoristiva "električna traka 21. stoljeća" za ljubitelje pustolovine

Adventure tape – ponovno iskoristiva “električna traka 21. stoljeća” za ljubitelje pustolovine

Novo pokretanje Adventure Tape usredotočuje se na one koji vode aktivan stil života – uz istovremenu količinu manjih oštećenja opreme. Ovaj proizvod – križ između užeta, sa zavojem i trake, to nema ljepljivog sloja, ali elastičan, izdržljiva i, što je najvažnije, prilagođen za višekratnu upotrebu. U najrazličitijim uvjetima.

Adventure Tape se nalazi kao "traka za avanturu" (o svemu raspravljenom), može se koristiti za manje popravke na putu. Za razliku od užeta, poliuretanska traka je istegnuta 8 puta i stisnuta unatrag bez gubitka svojstava. Da, ovdje nema ljepila i ne može zatvoriti rupu na madracu na napuhavanje. Ali možete čvrsto premotati lebdeću obuću – zbog visoke prianjanja, trake slojevi se međusobno drže, a sve je fiksirano običnim čvorom.

Traka je vodootporna, otporna na mehanička oštećenja i ne gubi elastičnost pri temperaturama do -20 ° C. Kontejneri s različitim veličinama koriste se za pohranu – uvijek možete odmotati čvor koji je postao nepotreban i sakriti ostatke trake u pričuvi.

Adventure Tape će biti dostupan u tri inačice, sa širinom trake od 9, 18 i 43 mm, 3,6 metara po valjku. Trošak univerzalnog paketa s tri paketa, plus veza za povezivanje vrpci različitih širina, bit će 28 $.Autori pokretanja čak ne pokušavaju izjaviti da će njihov proizvod zamijeniti dobru staru Scotch traku i čvrstu vezu – ali će moći pronaći svoju nišu na tržištu turističke opreme.

Izvor kazališta avantura

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: