Dizajniran ventilator bez plafona

Dizajniran ventilator bez plafona


Iznutra, čak je teško pretpostaviti da je DYSON AM01 ventilator jer nema uobičajene rotirajuće oštrice. Međutim, kroz okrugli okvir na vama prolazi protok mekog hladnog zraka od 450 litara u sekundi.

Flapless ventilator DYSON AM01 je neusporediv tehnički razvoj tvrtke DYSON, gdje se koristi jedinstvena tehnologija množitelja zraka. Njegova je suština sljedeća. Motor, koji se nalazi na dnu uređaja, pokreće usis zraka kroz uske otvore profila prstena, koji ima poseban aerodinamičan oblik. Tamo se protok zraka povećava gotovo 20 puta, što rezultira ujednačenim strujanjem hladnog zraka, čiji smjer se može prilagoditi položajem profila.

Nadalje, šminka ventilatora se povećava zbog zraka iz stražnjeg dijela prstena koji se usisava zbog formiranog vakuuma. Gornji prstenasti dio ventilatora izrađen je od trajne plastike. Bez iznimke, sve su sastavnice tijela čvrsto izrađene prema tehnologiji koja se uobičajeno koristi u proizvodnji zaštitnih kaciga i odbojnika automobila.Razina buke novosti je 75%, a potrošnja energije 30% manja od prethodnih.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: