Druga generacija pametnih naočala Snapchat Spectacles imala je vodootpornu i fotografsku podršku

Druga generacija pametnih naočala Snapchat Spectacles imala je vodootpornu i fotografsku podršku

Prva verzija sunčanih naočala Spectrales, koja je mogla fotografirati i emitirati ga u aplikacijskom programu, u rujnu 2016. vidjela je svjetlo. Prema općem mišljenju, komercijalni uspjeh gadgeta bio je vrlo skroman, ali vlasnik branda, Snap, nije se tamo zaustavio tako što je objavila novu verziju, Snapchat Spectacles v2.

U usporedbi s prvim, ažurirani model može snimati fotografije, videozapise s mogućnošću bežičnog povezivanja s pametnim telefonom, vodonepropusnim i sofisticiranijim dizajnom.

Vlasnici Snapchat Spectacles v2 sada mogu snimati video zapise rezolucije od 1216 x 1216 piksela u trajanju od 10, 20 i 30 sekundi. Zahvaljujući drugom ugrađenom mikrofonu, kvaliteta snimljenog zvuka značajno se poboljšala.

U procesu snimanja postalo je moguće "uhvatiti" statičke objekte. Kut vidnog polja smanjio se za 10 stupnjeva – od 115 do 105 – i brzina prijenosa video rezultata na pametni telefon povećana je 4 puta. Naprava je također postala samostalna: jedna naplata dovoljna je za snimanje i prijenos do 70 video zapisa od 10 sekundi svake.

Od dodataka novitetu valja napomenuti da je posebna torbica, koja je također naprava za punjenje. Ugrađena baterija traje 4 napajanja za punjenje.Snapchat Spectacles v2 dostupan je u tri boje – crnoj, plavoj i crvenoj. Umjesto tvornice, možete umetnuti pojedinačne leće u pametne naočale, uključujući i korektivne leće na recept.

Snapchat Spectacles v2 već je dostupan za 150 USD.

Izvorni Snapchat naočale

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: