Englez je odlučio provesti tri dana kao eksperiment ... koza

Englez je odlučio provesti tri dana kao eksperiment … koza


34-godišnji istraživač u Londonu, Thomas Twaits, proveo je prilično neobičan pokus, trošeći tri dana u stadu koza na jednoj od regija švicarske Alpe. Da bi se pravilno navikli na ulogu koze, on je napravio posebne proteze koje vam omogućuju da krenete na sva četiri. Čak je pokušao napraviti i trbuh od koza koji mu omogućuje da jede travu bez ikakvih problema.

Znanstvenici to nazivaju transhumanizmom, koji će, prema Thomasu, pomoći ljudima da prevladaju stres i depresiju. Na kraju, svi ljudi ne žele postati kiborg.

Put do stada koji je pao na padini Alpa nije bio jednostavan za Toma. U početku je htio "probati" kožu slona, ​​ali poznati šaman, a ne u teškom obliku, odbacio ga je, zovu ga idiot. Tada je Thomas odlučio postati … koza.

Na putu u svoj san, morao je zatražiti pomoć bivšeg zoologista, dr. Clayna Heatha, koji je pomogao u stvaranju fancy proteza za njega i švicarskog poljoprivrednika koji je dopustio Thomasu u svoje stado.

Svitak života nije bio tako bezobrazan. Pješačka s protezama na svim četveronošcima stvorila je mnogo neugodnosti, a noću sam se još morao nositi s hladnoćom.Osim toga, Thomas je morao "uvjeriti" stado da je jedan od njih.

Isprva, koze, vidjevši njegove smiješne pokrete, bili su iznenađeni što prestanu žvakati travu. Nakon tri dana, Thomas je odlučio nastaviti eksperiment, ali u ulozi jednog kozjeg.

Thomas je bio zadovoljan rezultatima eksperimenta. Uvjeren je da su ga koze prepoznale i postale prijatelji s njim. Zaključno, dodao je:

"Mislim da bi bilo bolje da svatko od nas živi jednostavan život."

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: