Eume ruksak će se masaža tijekom šetnje

Eume ruksak će se masaža tijekom šetnje

Ujedno suosnivač Eumeovog pokretanja, Naina Parek, jednom je primijetio da sam se, na CES 2018, osjećala vrlo neugodno, no nosila sam teške naprtnjače pune naprava na leđima. Tada je imala ideju da kombinira posao s užitkom – kako bi se osiguralo da napunjeni ruksak nije objesio mrtvu težinu na leđima, već bi djelovao kao masažer.

Eume ruksak maser je dostupan u tri inačice – 26, 27 i 42 litre. Osim uobičajenih džepova za ruksak, postoji i poseban odjeljak za suvremene gadgete. Moguće je ugostiti 1-2 kamere, laptop, rezervnu bateriju, kablove i dokumente.

Glavna značajka Eumea su četiri masažera na stražnjoj strani – dva na vrhu i dva na dnu. Podešavanjem pojaseva možete točno popraviti zone za masažu. Tri načina rada se aktiviraju gumbom koji se nalazi na traci za ramena – gornji, donji i bočni dio leđa.

26-litreni (Classic) ruksak težak 1590 grama, izrađen je od vodootpornih poliestera i ima dimenzije od 27,94 x 15,24 x 48,26 cm. Ima 15,6 inčni standardni prijenosni pretinac, kao i dva vanjska USB punjača -port.

27-litreni ruksak (Daily), prekriven reflektirajućim materijalom, uklapa 17-inčni laptop i 10-inčni tablet.Komplet također uključuje pokrivač kiše. 42-litarska verzija Eume (Travel Pack) ima dodatnu bočnu gripu, sekciju odjeće, zaštitni kovčeg i poseban odjeljak za cipele.

Sva tri modela Eume mogu se naći na Kickstarteru. Njihova je cijena 99, 159 i 179 dolara. Ako je tvrtka za promociju uspješna, pošiljke širom svijeta započeti će u prosincu.


Kickstarter izvor

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: