FM Synth Bass - bešavni bas sintisajzer s LED pozadinskim osvjetljenjem

FM Synth Bass – bešavni bas sintisajzer s LED pozadinskim osvjetljenjem

Prije nekoliko godina, Dean Miller stvorio modificiranu gitaru sa servo Tele Servo Bender. Isprati s uspjehom, nije odmarati na lovorikama te je njegova sljedeća novost – besstrunny bas sintesajzer s baterijom i prikaz s LED pozadinskim osvjetljenjem – FM Sint bas. Kao i bas gitare, on čini četiri osnovne zvuk koji odgovara svakoj žici.

FM Synth Bass ima neobičan konični oblik: izrađen je od akrilnog cilindra rezanja pod određenim kutom. Umjesto četiri žice tradicionalne za bas gitare, elektronski ThinPot linearni senzori položaja ugrađeni su u posebne utore vrata zajedno sa četiri potenciometra. 120 leća su postavljene na stražnjoj strani vrata za laganu pratnju tijekom izvedbe glazbenih kompozicija.

Brain FM Synth Bass je digitalni procesor signala Blackfin + DSP koji je povezan s FM glazbenom bazom podataka. Prema Milleru, DSP nalikuje općoj namjeni mikrokontrolera, ali istovremeno je posebno dizajniran za obradu digitalnih signala na audio ili video.

Tehnika igranja FM Synth Bass također se razlikuje od "gitare" – zvuk se izvlači dodirom mjesta (veličine pametnog telefona) gdje se nalaze okidači.

Novost je izgrađena u jednoj kopiji i nije dostupna za prodaju. Možete se upoznati samo gledanjem videozapisa na usluzi YouTube.

Izvor Dean Miller

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: