Ford je razvio preklopivi električni bicikl SUV

Ford je razvio preklopivi električni bicikl SUV


Neobična novost bicikla Forda predstavljena je na kongresu Mobile Mobile u Barceloni. Razlikuje se od prethodnih modela u prisutnosti baterije, motora i sposobnosti prilagodbe položaja kotača ovisno o situaciji u prometu.

Bicikl putuje s motorom od 200 W. Kada nestaje potreba za motorom, motor se može presavijati, odvesti s vama u vlak ili pak upakiran u prtljažnik automobila. Pomoću pedala kreira se dodatna sila tijekom vožnje kako bi se postigla brzina od 25 km / h.

Na biciklu se instaliraju ultrazvučni senzori, upozoravajući bicikliste o automobilu koji prethodi suptilnim vibracijama. Za veću vidljivost, kolo upravljača je osvijetljen.

Svaki vlasnik bicikla moći će koristiti posebnu aplikaciju kompatibilnu s iPhone 6, obavljajući funkciju navigatora, koja označava smjer kretanja posebnim vibracijama. Aplikacija također upozorava na opasnosti i omogućava "komunikaciju" s drugim vozilima.

Stvoritelji jedinstvenog bicikla nadaju se da će to biti traženo, posebno među onima koji ne mogu raditi automobilom.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: