Francuska priprema orlova za presretanje trutova

Francuska priprema orlova za presretanje trutova

Trenutno, mnoge zemlje razrađuju metode za borbu protiv neprijateljskih dronova. U Francuskoj se odlučilo za to upotrijebiti posebno obučene orlovi. Francuzi su posudili strategiju za borbu protiv dronova nizozemske policije, što ukazuje na njegovu učinkovitost.

Prema agenciji France Press, priprema budućih zračnih boraca počinje već tri tjedna nakon što su pilići izlegli iz jaja. Postupno se poučavaju da je vanzemaljski pijanac njihov plijen. Instruktori pokreću trske i potiču mlade grabežljivce da ih napadnu i spuste na tlo. Svako uspješno presretanje ohrabruje komad mesa.

Eagles detektirati potencijalni cilj na udaljenosti od do 2 km i trčati na brzinu do 80 km / h, pretvarajući se u strašno oružje. Kako bi štitili ptice ptica od oštećenja od vijaka ili eksploziva, razvijene su posebne kožne i gume za rukavice Kevlar, koje trenutno prolaze dvogodišnji testni ciklus. Upotreba takvih neobičnih sredstava za zračnu obranu trebala bi biti u Pirinejskim planinama na granici sa Španjolskom.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: