Inchairchair Topchair-S je učio koristiti stepenice

Inchairchair Topchair-S je učio koristiti stepenice


Korisnici u invalidskim kolicima na ulicama gradova moraju prevladati desetke prepreka u obliku rubnika, stepenica i brzaka svaki dan, jer daleko su od svugdje sigurnosne rampe. Invalidska kolica invalidskih kolica-S će uspješno riješiti većinu njih.

Kolica su opremljena kombiniranim sustavom kretanja, koji se sastoji od glavnih, dodatnih kotača i kolosijeka. Automatski prepoznaje početak i kraj ljestve ili druge prepreke i može prilagoditi svoj "korak" do visine od 20 cm s maksimalnim nagibom od 35 stupnjeva. Penjanje stepenicama Topchair-S nosi natrag prema naprijed i prema dolje – kao i obično, dok putnik zauzima svoje uobičajeno mjesto.

Košica za invalidska kolica upravlja pomoću joysticka i LCD zaslona. Snaga se sastoji od dvije baterije od 60 A, koje pružaju raspon od 35 do 45 km pri brzini od oko 9 km / h zahvaljujući dva električna motora od 350 W.

Ovisno o potrebama korisnika, osigurane su dodatne opcije – kontrola položaja leđa, pribora za sjedenje za različite položaje ruku i stopala, kao i niz LED svjetala. Trošak Topchair-S – oko 16320 dolara.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: