Izdana ažurirana kartona virtualna stvarnost kaciga Google kartona

Izdana ažurirana kartona virtualna stvarnost kaciga Google kartona


Čini se da je internetski div Google krenuo donijeti virtualnu stvarnost masama. Na zadnjoj prezentaciji Google I / O 2015 29. svibnja pokazao je ažuriranu verziju Kartonske kartice Virtual Reality Helmet koja je dostupna i korisnicima s niskim prihodima.

Ažurirana verzija Google kartona sada funkcionira s pametnim telefonima s dijagramom zaslona do šest inča, a postalo je mnogo lakše sastaviti. Ako je predstavljen 2014. godine, model kacige Cardboard sastavljen je u 12 koraka, a zatim novu verziju – u samo tri. Osim toga, Google Cardboard sada funkcionira ne samo s pametnim telefonima na Androidu, već i s iPhoneom, što je omogućeno dodavanjem kompatibilnosti s platformom iOS na Kartonsku SDK.

Podsjetimo, kartona je kartonska kaciga virtualne stvarnosti, uparena s pametnim telefonom s instaliranim posebnim softverom. Možete ga sami sastaviti, za što će vam trebati kartona, leće, magneti, velcro i gumeni, kao i upute. Možete kupiti konfekcijski set proizvođača trećih strana za čak 20 USD. Upute s detaljnim opisom, kao i modeli kartona koji su dostupni za kupnju, mogu se naći na službenim Googleovim web stranicama.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: