Kacige s kacigom Compact LID srušene su magnetima

Kacige s kacigom Compact LID srušene su magnetima

Sigurnosna kaciga za vlasnike bicikala je apsolutno neophodna stvar, ali nezgrapna je ako ga stavite u torbu. Kao rezultat toga, kacige za presavijanje počele su se pojavljivati ​​u svijetu. Jedan od njih je LID britanskih majstora s nizom zanimljivih značajki.

Težina ove kacige je 410 g. Sastoji se od tri glavna dijela – središnjeg dijela i dvije bočne sekcije. Kada skidate kacigu, bočni sekcije izgledaju "roniti" ispod središta i fiksiraju ih skriveni magneti. U tom položaju, kaciga se lako može uklopiti čak iu malu torbu ili ruksak. Da biste ga nosili, morate staviti bočne dijelove u bivšu "radnu" poziciju.

LID je izrađen od ekološki prihvatljivog pjenastog polistirena, koji u potpunosti odgovara europskim i sjevernoameričkim sigurnosnim standardima. Također ima otvore za ventilaciju glave. U stražnjoj strani kacige pruža oslonac stražnjeg svjetla.

LID se sada može kupiti u Indiegogo, čineći polog od 70 USD. Procijenjena maloprodajna cijena u slučaju da je serijska proizvodnja utvrđena je 140 dolara.

Izvor Indiegogo

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: