Lenovo je uveo prijenosni laptop Yoga Book C930 s tipkovnicom na elektroničku tintu

Lenovo je uveo prijenosni laptop Yoga Book C930 s tipkovnicom na elektroničku tintu

Kineska tvrtka Lenovo ne treba uvod: ona računa za svako peto računalo proizvedeno u svijetu. Naročito popularna su prijenosna računala, koju karakterizira visoka kvaliteta i pouzdanost. Još jedan novi proizvod tvrtke Lenovo je prijenosnik prijenosnika Yoga Book C930 (daljnji razvoj Yoga serije) predstavljen u Berlinu na IFA 2018 izložbi potrošačke elektronike.

Kao što znate, najnaprednija yoga može potrajati desetine fancy poza. Yoga Book S930 također ima funkcionalnu raznolikost. Ovisno o željama korisnika, to može biti prijenosno računalo, tabletno računalo, prijenosno računalo, stalak i udžbenik, omogućen vlasničkim okretnim mehanizmom sa šarkama, izrađenim od suvremenih materijala.

Možda bismo trebali početi s karakteristikama koje možete, kako kažu, dotaknuti rukama. U proširenom obliku, debljina svake njegove strane je 4 mm, kada je presavijena je 9,9 mm, težina 690 grama.

Što se tiče najzanimljivijih značajki novog transformatora, Lenovo je napustio fizičku tipkovnicu, zamjenjujući ga dodirnom podlogom na temelju elektronske tinte.

Ako trebate snimiti snimku, crtež ili crtež, možete koristiti olovku za Real Pen,reagirajući na 2048 varijante tlaka i najmanji nijanse pisanja, a posebna ploča omogućuje stvaranje digitalnih slikara da uživaju u kreativnom procesu.

Oni koji preferiraju verziju s Androidom mogu istodobno otvoriti i zadržati nekoliko aplikacija otvorenih na zaslonu ili ih minimizirati, a ako je potrebno i brzo se vratiti na njih. Ne zaboravljeni i "obožavatelji" sustava Windows. Na raspolaganju im je 10. inačica, uključujući funkcije Ink i Cortana.

Kapacitet baterije od 8500 mAh je dovoljan za 13 sati rada. Intel Atom x5 procesor pruža pouzdanu dugoročnu radnju i visoke performanse.

Cijena gadgeta iznosi 999 dolara.

Izvor Ars Technica

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: