Microsoft će uvesti suparnički Google Cardboard

Microsoft će uvesti suparnički Google Cardboard


Od pojave Google Kartona 2014., ova kaciga od kartona s dodatnim pametnim telefonom i dva leća postala je dostupna prilika za svakoga da dotakne virtualnu stvarnost. Čini se da nakon Googlea Microsoft ulazi u igru ​​čiji se kit za kacigu već može vidjeti na promotivnoj slici za događaj, koji će se održati 17. listopada u Moskvi.

Skup virtualne stvarnosti iz Micrsofta nazvan VR Kit. Sklopljena kaciga će raditi zajedno s pametnim telefonom Lumia, koji će se morati umetnuti u odgovarajući utor. Skup pruža "prozor" za pametni telefon, što znači da je podrška planirana ne samo za virtualnu već i na povećanu stvarnost.

Jedan od dijelova prezentacije tvrtke Microsoft, zakazan za 17. listopada, održat će se u obliku natjecanja među programerima specijaliziranima za razvoj virtualne stvarnosti. Pobjednici će primiti prve setove VR Kit kako bi nastavili razvijati svoje programe.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: