Microsoft je predstavio novu generaciju interaktivnog Surface Hub 2 ploče

Microsoft je predstavio novu generaciju interaktivnog Surface Hub 2 ploče

Tijekom konferencije, Microsoft Ignite, tvrtka je predstavila još jedan ambiciozan razvoj – interaktivnu ploču Surface Hub 2 temeljenu na Windows OS-u (WCOS).

Microsoft je već dugi niz godina radio na WCOS-u i Shell Composable Shell (C-Shell). Nakon postizanja uspjeha u stvaranju jedinstvenog softvera, tvrtka je dobila priliku raditi na novoj opremi. Primjer toga je Surface Hub 2 i njegov (hipotetski) "džepni" kolega Andromeda.

Na dnu interaktivne ploče je senzor otiska prsta koji je dizajniran za više korisnika. Otisci prstiju u ovom slučaju služe kao prolaz za ulazak u Surface Hub 2. Zaslon prikazuje nekoliko nedavnih datoteka, što vam omogućuje otvaranje više dokumenata za suradnju s vašeg računa.

Tijekom prezentacije, jedan od prezentera, Raanah Amjadi i njezin asistent, pokazali su mogućnosti Surface Hub 2 prijavljivanjem u svoje račune otvaranjem i stavljanjem Excel datoteka na različite dijelove zaslona.

Promjene su utjecale na hardver. Nova verzija – Surface Hub 2X, koja će se pojaviti iduće godine, opremljena će kamerama od 4K i zaslonom na cijelom području zaslona. Ažuriranje softvera zakazano je za 2020. godinu. Hub 2X će koristiti poseban procesor uložak na stražnjoj ploči za nadogradnju hardvera i softvera.

Izvor The Verge

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: