Modpool - bazen teretnog kontejnera koji je montiran za nekoliko minuta

Modpool – bazen teretnog kontejnera koji je montiran za nekoliko minuta

Privatni bazen je dragocjeni san mnogih vlasnika privatnih kuća, ali, nažalost, ideja je skupo i dugotrajna. Međutim, nije sve tako beznadno, teretni kontejneri, koji poduzetni ljudi od pokretanja Modpoolovi su naučili pretvoriti u prvoklasne bazene, u žurbi su pomoći.

Modpool je prijenosni kontejnerski bazen koji se instalira za samo nekoliko minuta. Nudi se u dvije verzije – 2,4 × 6 m i 2,4 × 12 m, što odgovara veličini standardnih kontejnera za teret.

Od budućeg vlasnika morat će samo opremiti temelje, donijeti vodu, struju za rasvjetu i plin. Potonji je potreban za spajanje sustava grijanja vode već instalirane u spremnik za bazene.

Na zahtjev kupca, bazen se može nadopuniti bočnim prozorima ili pregradama koje će dio bazena pretvoriti u jacuzzi.

Možete ga koristiti gotovo tijekom cijele godine. Grijač plina je u stanju održavati temperaturu od +30 ° C na -10 ° C "preko obale". Grijanje i rasvjeta mogu se kontrolirati s pametnog telefona ili tableta pomoću mobilne aplikacije.

Izvor Modpulsa

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: