Naljepnica TempTraq termometra spremna je pratiti temperaturu bebe cijeli dan

Naljepnica TempTraq termometra spremna je pratiti temperaturu bebe cijeli dan


Postupno, poznate stvari oko nas postaju pametne. Televizori, telefoni i satovi već su postali pametniji. I sada na zavojima i termometrima. Dakle, tvrtka Blue Spark razvila je TempTraq pametni termometar, koji je u siječnju predstavljen na CES 2015, a sada je prodan.

S TempTraq-om više ne morate poremetiti djetetov san kako biste uzeli temperaturu. Uređaj izgleda kao redovita naljepnica, koja je zalijepljena izravno na kožu. Zapravo, to je tanki inteligentni digitalni termometar s fleksibilnom baterijom koja točno određuje temperaturu u rasponu od 30 do 42 stupnja Celzijusa.

Možete pratiti temperaturu bebe pomoću pametnog telefona s instaliranom posebnom aplikacijom koja prikazuje ne samo trenutnu temperaturu tijela, već i statistiku promjene. A ako se temperatura povećava, TempTraq će obavijestiti roditelje o tome šaljući obavijest pametnom telefonu putem Bluetootha. Aplikacija je kompatibilna s mobilnim uređajima na Androidu i iOS-u.

TempTraq pametan termometar već je dostupan za naručivanje na službenim stranicama. Cijena izdanja iznosi 24,99 HRK, isključujući isporuku.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: