Noki - pametna vrata zaključavanja za 139 €

Noki – pametna vrata zaključavanja za 139 €


Austrijska tvrtka Noki Home Solutions GmbH je razvio jedinstven smart-lock, koji mogu biti kontrolirani s mobilnog uređaja. Kampanja za prikupljanje sredstava za početak proizvodnje uspješno je pokrenuta na platformi Kickstarter crowdfunding.

Prema autorima, Noki je prva pametna bravica za Europu i proizvedena u Europi. Nemojte više nositi ključeve s njim, ali kako biste ušli u kuću, samo trebate imati pametni telefon s vama. Instaliranje zaključavanja traje samo nekoliko minuta, a za dovršetak rada na pametnom telefonu morate preuzeti aplikaciju popratni. Kompatibilan je s uređajima na iOS i Androidu, a korisnik može otvoriti i zaključati vrata, ali i pregledavati povijest posjeta, upravljati zaključavanjem i primati obavijesti u stvarnom vremenu ako napadač pokušava razbiti zaključavanje. Zahvaljujući podršci Bluetooth i GPS zaključavanja, Noki automatski otkriva kada vlasnik pristupi kući i otvori mu vrata.

Noki će trajati do 300 dana od standardnih AA baterija isporučenih s njom. U vezi s činjenicom da je baterija ispražnjena, zaključavanje će upozoriti vlasnika unaprijed.

Naručite Noki na Kickstarter po cijeni od 139 eura. Kampanja će se održati do 26. lipnja, no sada su kreatori čudesnog dvorca prikupili više od 256 tisuća eura, što je dvaput više nego što je to bilo potrebno.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: