Nova Visa plastična kartica će kombinirati mnogo bankovnih računa

Nova Visa plastična kartica će kombinirati mnogo bankovnih računa

Na CES-u se prikazuje novi Visa financijski instrument pod nazivom "Dynamics Wallet Card". Izgleda kao tipična plastična kartica, s istom veličinom, ali u svojoj biti je uređaj za pristup različitim računima, računima i korisničkim računima.

Glavna razlika između nove i stare kartice je da je prestala biti plastični disk s mikročipom. Sada postoji 65.000 piksela zaslon osjetljiv na dodir, komunikacijski modul, antena i izvor napajanja. Koji, u Visa ne specificira, ali oni govore o "samoopterećenju". Ostale specifikacije također se ne otkrivaju.

Svrha ove kartice je poslužiti kao jedinstven alat za upravljanje elektroničkim računima. Kroz prikaz, korisnik se može prebacivati ​​između svojih bankovnih računa, provoditi različite jednostavne financijske transakcije, primati izvješća i upozorenja o mogućim prijevarama. Karticu možete zamijetiti kao analogni višenamjenskih aplikacija za pametni telefon, ali funkcionira samostalno, bez veze s gadgetom.

Dinamika Wallet Card kompatibilan je s bankomatima, terminalima i drugim tipičnim bankarskim uređajima. Gubitak takve kartice ili njegova oštećenja neće biti smrtonosni – podaci više nisu vezani za prijevoznika, sve je pohranjeno na virtualnom računu.Ako je potrebno, korisnik može poslati hitni zahtjev da ga blokira, a banka će moći brzo izdavati račune i izdavati kartice.

Dynamics Wallet Card može se izdati početkom ove godine

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: