Novi "stari" DeLorean automobili iz natrag u budućnost dostupni su za predbilježbu.

Novi “stari” DeLorean automobili iz natrag u budućnost dostupni su za predbilježbu.

Američka tvrtka DeLorean Motor Company, koja posjeduje prava na izvorni naziv i rezerve originalnih dijelova iz poznatog modela DMC-12, najavila je reinkarnaciju serije. Novi automobili imat će prefiks "s" u naslovu i biti vrsta hibrida – klasični slučaj i relativno novo punjenje.

Cijela serija je ekskluzivna, samo 300 će biti proizvedena, s najviše 350 automobila. Približno 2-5 automobila mjesečno za idućih 6 godina. Trošak svake počinje na 100.000 dolara, a tvrtka očekuje da će se sakupljači uskladiti za ažurirane "Delorians". Stoga, za one koji su spremni izdvojiti pravo da budu među prvima, predbilježba je već otvorena.

U stvarnosti, to je prilično zahtjev za rezervaciju, budući da još treba napraviti inventar preostalih dijelova i ponovno procijeniti mogućnosti ponovnog izdavanja serije. U DeLorean Motor Company kažu da ne namjeravaju stvoriti automobil "na temelju" – oklada na kvalitetne replike legende. Stoga je moguće da će doći do novih problema, ali tvrtka je uvjerena da je ova igra vrijedna svijeća.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: