BluFit boca pametna bočica štiti od dehidracije

Pametna boca BluFit boca štiti od dehidracije


"Ne dopustite da se isušete" – ovo je moto pametnih programera za bocu BluFit bočica, projekt koji je pokrenut na IndieGoGo crowdfunding servisu.

BluFit boca je stvarno pametna bočica. Ona, zajedno s posebnom mobilnom aplikacijom, spasiti vlasnika od dehidracije, jer, kao što znate, ljudsko tijelo je 60% vode.

Pomoću posebnih senzora, bočica određuje količinu vode koja se troši, a također "detektira" vrijeme. Svi ti podaci prenose se putem Bluetootha na iPhone, iPad ili uređaj na Android platformi. Aplikacija instalirana na mobilnom uređaju analizirat će podatke i izračunati količinu vode koju korisnik treba piti kako bi izbjegao dehidraciju. Također uzima u obzir težinu korisnika, njegovu visinu, temperaturu i vlagu.

Do 6. studenog možete podržati projekt na IndieGoGo. Također možete postaviti predbilježbu za bocu BluFit boce vrijednu 59 dolara. Procijenjeni datum početka dostave je ožujak iduće godine.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: