Pico U aparat za pivarstvo podjednako lako stvara pivo, kavu i mate.

Pico U aparat za pivarstvo podjednako lako stvara pivo, kavu i mate.

PicoBrew sa sjedištem u Seattleu uspješno je koristio niz startupa kako bi na tržište doveo nekoliko modela svojih jedinica za proizvodnju piva, a sada je vrijeme za još jedan stroj. Zove se Pico U, gdje "U" znači svestranost i ukazuje na sposobnost uređaja da sastavi širok spektar pića osim osnovnog piva.

Pico U nastavlja seriju kompaktnih strojeva za proizvodnju piva i može kuhati pivo s minimalnim ljudskim djelovanjem. Već je filtrirana, radni volumen od 5 litara. Prava vrijednost ovog modela u sposobnosti da se proizvede širok spektar pića koji se mogu pripremiti na konvencionalnoj peći. Orshd, latte, kombucha, mate, sve vrste čaja, kave, itd., Ovisno o dostupnosti "piva".

Taj se izraz odnosi na paket "PicoPaks", skup komponenti za brzo kuhanje željenog napitka, koji se mora mijenjati dok se iscrpi, analogno vrećicama čaja. Razlika je u tome što Pico U ne puni samo suhu smjesu s kipućom vodom, već kuha i inzistira piće prema receptu. Tvrtka kaže da su sklopili ugovore sa stotinama pivovara i restorana, tako da će u budućnosti biti moguće kupiti PicoPaks s proizvoljnim tipom ukusnog napitka.

Troškovi paketa variraju, cijena samog Pico U iznosi 189 USD. Većina sredstava već je uspješno prikupljena i prodaja će započeti u siječnju 2019.


PicoBrew izvor

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: