Prsten Wave omogućit će vam daljinsko upravljanje glazbom prstima

Prsten Wave omogućit će vam daljinsko upravljanje glazbom prstima

Wave MIDI kontroler u obliku prstena – projekt tehnološkog pokretanja Genki Insights (Island), predstavljen na platformi crowdfunding Indiegogo. Za razliku od konvencionalnih prstenova s ​​fiksnom veličinom, Wave se može staviti na prst svake debljine zahvaljujući posebnoj narezničkoj narukvici na kojoj se umetne glavni modul prstena.

Da biste saznali kako koristiti Wave, morate savladati pet osnovnih pokreta, koji trebaju biti "vezani" za softver. Na primjer, pomicanje ruku s prstenom s desna na lijevo mijenja položaj kontrole glasnoće i za promjenu tempusa, samo trebate dodirnuti prst.

Punjenje vala sastoji se od Bluetooth antene, senzora pokreta, akumulatora dizajnirane za 4 sata rada i posebnog Eurorack modula za spajanje gadgeta na sintisajzer.

Wave je već uspješno testiran u kombinaciji s nizom digitalnih audio aplikacija – Ableton Live, Logic Pro X, Pro Alat, Reaper, Bitwig, FL Studio, Studio One, Garage Band G-Stomper Studio / Ritam i drugi. Sa planiranim 30.000 startup već podigao 43.000 dolara. U Indiegogo Wave može se kupiti za 129 dolara.

Valja napomenuti da ovo nije prvi takav gadget. Na primjer, jedan od njegovih prethodnika je iRingov glazbeni prsten s Enhancia Multimedia, koji vam omogućuje da kontrolirate zvukove i efekte rukama s gestama. Izvor Indiegogo

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: