Scarlett Johansson ventilator reproducira zvijezdu u obliku robota

Scarlett Johansson ventilator reproducira zvijezdu u obliku robota


Dugogodišnji obožavatelj holivudske zvijezde Scarlett Johansson, dizajner Hongke Ricky Ma konačno je shvatio svoj san. Držeći se napretka, utjelovio ga je u obliku humanoidnog robota, izvana vrlo sličnog njegovom slatkom prototipu.

Ricky Ma je ​​radio na svojoj izradi za godinu i pol, trošeći 50.000 dolara. Izradio je kostur pomoću 3D metode tiskanja, a njegova koža – od posebnog silikona, izlažući upečatljivu sličnost s izvornikom. Scarlettov robot može odgovoriti na pitanja generiranim glasom, međutim artikulacija usana ne podudara se s onim što kaže.

Prema svjedocima, najbolje od svega, Ma je ​​uspjelo u Scarlettovim očima. Čak i na bližoj inspekciji, čini se gotovo prirodnim. Međutim, općenito, stručnjaci nisu zabilježili u stvaranju Rikki Ma posebnih postignuća u području robotike. Uzbuđenje oko robota prvenstveno je izazvalo sličnost s holivudskom filmskom zvijezdom. Sam je Ricky cijenio njegovu zamisao:

"Mislim da sam to trebao učiniti, pa sam pronašao vrijeme i priliku da ispunim svoj san i nemam žaljenja."

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: