Signalni plašt će vas spasiti od elektronske špijunaže

Signalni plašt će vas spasiti od elektronske špijunaže


Tableti, telefoni, prijenosna računala – moderni čovjek ne može nastaviti bez ovih mobilnih naprava. To također znači da se mnogi od naših osobnih podataka mogu pratiti. Hakeri ili vladine obavještajne agencije mogu dobiti gotovo trenutak pristup našim informacijama ako to doista žele. Što učiniti, kako se zaštititi od takvog prekomjernog ponašanja?

Ako znate što je Faradayov kavez, odmah ćete shvatiti ideju. Ali u slučaju da vam kažemo da je to uređaj vodljivog materijala koji blokira elektromagnetske valove i signale. Isti princip razvijen je i plašt Jammer kaputšto je u osnovi nosiv Faradayov kavez.

Izrađen od metalnih tkanina, Jammer Coat učinkovito blokira radio valove i uređaje za praćenje. Materijal ima mnogo džepova za tablete i telefone, čuvajući ih na sigurnom od elektroničke špijunaže.

Osim toga, izvorni plašt skriva oblik vašeg tijela, stvarajući "iluziju nekoliko dijelova tijela bez individualnosti". Ali možda vam Jammer kaput neće odgovarati, ako želite zadržati svoju privatnost i istodobno ostati moderan.

Međutim, Jammer Coat je samo jedna od prvih kopija cijele linije odjeće i uređaja namijenjenih osiguranju naše "elektronske" sigurnosti.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: