SnooperScope pretvara smartphone u kameru za noćno gledanje

SnooperScope pretvara smartphone u kameru za noćno gledanje


Tvrtka PSY Corporation razvila je SnooperScope uređaj, putem kojeg se pametni telefoni fotoaparata pretvaraju u uređaj za noćno gledanje. Ako ne namjeravate sudjelovati u špijunaži, onda se to može uspješno koristiti kao sredstvo za proučavanje divljih životinja ili osiguranje sigurnosti vašeg doma.

Uređaj je u potpunosti kompatibilan s lećama pametne video kamere i generira infracrveno zračenje. Istodobno se zaslon pametnog telefona pretvara u monitor na kojem možete vidjeti sve što se događa oko pokrova tamne površine.

Da biste ga pokrenuli, trebate preuzeti posebnu aplikaciju iOS i Android, nakon čega se SnooperScope pretvara u samostalnu kameru. Uz to možete snimati fotografije visoke kvalitete i snimati videozapise u HD formatu.

Značajka dnevne fotografije uz pomoć SnooperScopa je da se predmeti koji su prethodno nevidljivi ljudskom oku postali vidljivi. Na primjer, crna ili crvena haljina izgledat će bijela, a neki neprozirni predmeti postat će transparentni.

Uređaj je opremljen ugrađenim mikrofonom i zvučnikom za snimanje zvuka. Povezuje se s Wi-Fi mrežom i može se koristiti kao "bebin monitor", uz pomoć kojih će roditelji u susjednoj sobi vidjeti svoje dijete online.Punjenje baterija traje 4 sata kontinuiranog rada.

SnooperScope je dostupan u četiri boje, uključujući kamuflažne boje. Cijena uređaja iznosi 120 kilograma ili 180 dolara.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: