U virtualnom simulatoru roller coastera možete doći u posjet strancima

U virtualnom simulatoru roller coastera možete doći u posjet strancima

U ovom prostoru nitko neće čuti tvoju plačući užasa, ali u toj simulaciji to je samo konvencija – vrištanje vašem zdravlju. Postoje i drugi zvukovi koji pomažu stvoriti i pojačati atmosferu. Naravno, atmosfera primitivnog straha, jer ćete se dovesti ravno u stanište ksenoforovih ubojica.

Korisnik Hin Nya (Hin Nya) stvorio je u aplikaciji Planet Coaster vlastitu verziju zabavnog parka, koja je izgrađena oko parcele klasičnog fantastičnog horor filma "Stranci". U novoj epizodi sage o čudovištima s kiselinom umjesto krvi, naći ćete se u podnožju kolonista, gdje su stvorenja vlasnici. Ne, nećete se jesti na putu – sve će biti još gore.

Posjetitelji atrakcije čekaju 15 minuta naizgled beskonačnog putovanja, u utrci s smrću i užasom. Najviše smeta je što kao putnik u roller coasteru ne možete ništa učiniti, nemaš nikakvog utjecaja na ništa. Uključujući konačnu avanturu, uživajte u svom putovanju!

Izvor Awesomer

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: