Vlasnici smartphone uređaja sada mogu slati poruke s bilo kojeg računala

Vlasnici smartphone uređaja sada mogu slati poruke s bilo kojeg računala

Google je konačno implementirao svoju verziju iMessage usluge na Macu, koji vam omogućuje primanje poruka za iPhone na prijenosnim računalima Mac. U slučaju Googleovih korisnika dobivaju se napredne značajke – deklarirana je podrška za sve Android uređaje i sve glavne preglednike. Dakle, možete provoditi kontinuiranu komunikaciju, bez obzira na to jeste li trenutno koristili računalo ili smartphone.

Da biste aktivirali web-klijent za Android poruke, aplikaciju morate instalirati na pametni telefon ako nije dostupan ili ga pokrenite ako je dostupan. Zatim idite na izbornik postavki i potražite stavku "Web verzija postova". Sada pokrenemo preglednik na računalu i otvorimo stranicu na //messages.android.com. Vidimo QR kod koji trebate skenirati vaš smartphone kako bismo potvrdili postupak.

To je sve, sada je korespondencija na pametnom telefonu dostupna na računalu. Štoviše, dostupan je uz punu funkcionalnost, a svi korisnici imaju isti element kao i telefon: emoji, naljepnice, dodavanje fotografija itd. Popis pretplatnika bit će kopiran iz telefonskog imenika, podaci o korespondenciji će se automatski sinkronizirati između gadgeta. Izvor CNBC

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: